Qeytariyeh, Tehran, I.R.Iran
Tafazzoli Residential Complex.

ParaGraph --1-- for PRoject No. 3 Located next to the existing Comcast Tower, the Comcast Innovation and Technology Centre will rise 341 metres to become the city’s tallest building. The tower is vertically stepped, with loft-like work spaces and state-of-the-art television studios for NBC at the base, and a 12-storey hotel above. At an urban scale, the project is conceived as a welcoming addition to the neighbourhood, integrated with its start-up businesses, shops, bars and restaurants.

ParaGraph --2-- for PRoject No. 6 Located next to the existing Comcast Tower, the Comcast Innovation and Technology Centre will rise 341 metres to become the city’s tallest building. The tower is vertically stepped, with loft-like work spaces and state-of-the-art television studios for NBC at the base, and a 12-storey hotel above. At an urban scale, the project is conceived as a welcoming addition to the neighbourhood, integrated with its start-up businesses, shops, bars and restaurants.

ParaGraph --3-- for PRoject No. 6 The core is split, creating a visual axis through the building to Comcast Tower and a clear orientation spine. This central spine is articulated at the top of the building as illuminated blades of glass, which extends 38 metres above the tower to provide a marker on the skyline. The tower’s facades are animated by panoramic glass lifts and a series of thirteen three-storey sky gardens, which rise up through the eastern elevation to draw a continuous strand of greenery through the building. The large, open floor plates are filled with daylight – each office level is equivalent in scale to twelve tennis courts. The interior is fluid and dynamic, with loft-like, highly flexible spaces designed to allow staff great freedom in choosing where and how they work.The core is split, creating a visual axis through the building to Comcast Tower and a clear orientation spine. This central spine is articulated at the top of the building as illuminated blades of glass, which extends 38 metres above the tower to provide a marker on the skyline. The tower’s facades are animated by panoramic glass lifts and a series of thirteen three-storey sky gardens, which rise up through the eastern elevation to draw a continuous strand of greenery through the building. The large, open floor plates are filled with daylight – each office level is equivalent in scale to twelve tennis courts. The interior is fluid and dynamic, with loft-like, highly flexible spaces designed to allow staff great freedom in choosing where and how they work.


Projects

Culture
Civil
Offices and Headquarters
Transport and Infrastructure
Health and Education
Industrial and Research
Industrial Design
Hospitality and Leisure
Mixed Use
Residential
Retail
Urban Design
Recently Completed
Under Construction


© Copyright 2007-2019 EBLANA ASSOCIATES. All Rights Reserved. |  
Privacy